Termeni si conditii

TERMENI APLICATIE "ACADEMIA DE CONSTRUCTII"


TERMENI SI CONDITII PRIVIND UTILIZATEA SITE-ULUI


ACCEPTUL CONDITIILOR DE UTILIZARE1. INFORMATII GENERALE


Bine aţi venit pe „Academiadeconstructii“. Vă recomandăm să citiţi cu atenţie termenii şi condiţiile înainte de a utiliza site-ul nostru.Vizitarea site-ului nostru implică acceptarea Condiţiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos.


Prezentele Termeni si Conditii ( denumite in cele ce urmeaza „Termeni si Conditii”) guverneaza raporturile dintre ADSHOP INTERACTIVE S.R.L. societate comerciala infiintata si care isi desfasoara activitatea in conformitate cu legea romana, cu sediul in Str. Emil Racovita nr. 33, Bl. A5, Sc. A, Ap. 1, Sector 4, Bucuresti, inregistrata la Oficiul Registrului Comerului – Bucuresti sub nr. J40/5283/2013, avand codul de inregistrare fiscala RO 31541308, denumita in cele ce urmeaza „Societatea" si persoanele care utilizeaza („Utilizatorul”) pagina de internet www.academiadeconstructii.ro (denumita in continuare „Site-ul” sau „www.academiadeconstructii.ro”) si/sau serviciile oferite de Societate prin intermediul Site-ului (denumite in cele ce urmeaza „Serviciile”).


Accesarea si utilizarea Site-ului, incluzand toate sectiunile componente ale acestuia, sau a oricarui Serviciu furnizat prin intermediul Site-ului se poate face numai in conformitate cu prezentele Termeni si Conditii, care includ Politica de Confidentialitate si Politica de Securitate.In vederea utilizarii Serviciilor, solicitam utilizatorului sa isi exprime acordul cu privire la acesti Termeni si Conditii prin bifarea in mod corespunzator a unei casute, utilizatorul exprimandu-si astfel acordul in sensul respectarii tuturor regulilor specificate in prezentele Termeni si conditii si inclusiv regulile prevazute in Politica de Confidentialitate a subscrisei.


De asemenea, aveti posibilitatea de a va exprima consimtamantul in mod corespunzator prin bifarea unei casute pentru abonarea la newsletter si respectiv de a va retrage consimtamantul prin debifarea acestei casute.


In ipoteza in care nu sunteti de acord cu prevederile din prezentul set de Termeni si Conditii (inclusiv orice actualizare a acestuia), va rugam sa nu utilizati, sau dupa caz, sa incetati utilizarea Site-ului, sau a Serviciilor oferite, după caz.


Regulile de utilizare a website-ului pot fi modificate in orice moment, fara o notificare prealabila a utilizatorilor, iar intrucat aceste reguli sunt oricand accesibile pe site, dumneavoastra va revine responsabilitatea sa le cunoasteti si sa le respectati. De asemenea, ne rezervam dreptul de a stabili reguli suplimentare in cadrul anumitor servicii ale website-ului (mentionate in mod explicit la respectivele servicii) care vor fi considerate parte integranta a conditiilor generale de folosire a www.academiadeconstructii.ro


Daca nu sunteti de acord cu aceste modificari aparute sau nu mai doriti sa fiti membru al comunității www.academiadeconstructii.ro sau pur si simplu la un moment dat doriti sa renuntati la aceasta calitate, va trebui sa ne anuntati acest lucru printr-un e-mail transmis la contact.academiadeconstructii@gmail.com


In esenta, Site-ul reprezinta o aplicatie online, interactiva, conceputa ca un instrument de educare si informare in domeniul materialelor de constructii si amenajarilor, cu valente de platforma publicitara pentru parteneri din mediul de afaceri (precum materiale de constructii, bricolaj, decoratiuni si echipamente de uz casnic, autoturisme si autoutilitare). Totodata, Aplicatia este destinata sustinerii si implementarii unui concurs cu premii (“Concursul”) organizat sub forma unui joc interactiv online, cu sprijinul unor parteneri (“Partenerii”) ai Titularului. Concursul se ve desfasura in conformitate cu regulamentul oficial de organizare disponibil prin accesarea sectiunii „Regulament”. Avand in vedere caracterul virtual a Jocului interactiv, vizitatorii Site-ului (in continuare „Utilizatorii”) care acceseaza Aplicatia sunt informati in prealabil ca oricare dintre serviciile, produsele, marcile, logo-urile, insemnele grafice ori solutiile sau proiectele arhitecturale prezentate in cadrul Aplicatiei si care apartin apartinand Partenerilor integrati in Aplicatie nu reprezinta o oferta sau recomandare expresa sau implicita din partea Titularului si, ca atare, acestea sunt expuse in cadrul Aplicatiei exclusiv cu titlu orientativ. Prin urmare, produsele, marcile, logo-urile sau solutiile prezentate nu reprezinta valori de referinta aplicabile sectorului constructiilor si amenajarii locuintelor si, ca atare, nu se acorda Utilizatorilor garantii, explicite sau implicite, cu privire la necesitatea, indispensabilitatea sau calitatea acestora.2. ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR PRIVIND ACCESAREA SI UTILIZAREA APLICATIEI


(1) Prezentele conditii de utilizare (in continuare “Conditiile” sau “Termenii”) guverneaza accesul Utilizatorilor si utilizarea Aplicatiei. De asemenea, termeni si conditii specifice se pot aplica si pentru continut, date, materiale si informatii specifice (“Continutul”) indicate sau disponibile pe acest Site ori care care Site-ul directioneaza sau pentru tranzactiile (incluzand solicitari de oferte sau inregistrari) efectuate prin intermediul altor site-uri catre care link-uri de legatura integrate in Site directioneza sau fac trimitere.


(2) Prin accesarea sau utilizarea Aplicatiei, Utilizatorii isi exprima acordul si acceptul asupra Termenilor si Conditiilor de utilizare si asupra tuturor conditiilor indicate sau la care se face referire. In cazul in care un Utilizator NU este de acord cu toate aceste Conditii, acesta este rugat sa NU acceseze sau sa NU utilizeze Site-ul.3. MODIFICAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR


(1) Aceste Conditii de utilizare pot fi modificate de catre Titular in orice moment si fara vreo instiintare prealabila, acestea urmand sa intre in vigoare in momentul publicarii pe Site. Prin continuarea accesarii si utilizarii Site-ului in urma publicarii modificarilor sau variantelor actualizate ale prezentelor Conditii, Utilizatorii accepta aceste modificari. Utilizatorii sunt rugati sa acceseze si sa vizualizeze cu regularitate orice Conditii si Termeni aplicabili.


(2) Titularul isi rezerva dreptul de a deconecta sau de a afectua operatiuni de mentenanta ori modificari sau actualizari ale Site-ului si asupra Continutului sau, in orice moment, fara nicio notificare prealabila. De asemenea, Titularul isi rezerva dreptul discretionar de a restrictiona, refuza sau limita accesul oricarui Utilizator la Site sau a oricarei parti a acestuia, fara nicio notificare.4. CONTINUTUL SI UTILIZAREA SITE-ULUI


4.1. CONTINUTUL SITE-ULUI


(1) Pentru o vedere de ansamblu privind structura si continutului Site-ului se recomanda accesarea optiunii “Homepage”.


(2) Site-ul este structurat in subdiviziuni (sectiuni) alocate distinct fiecareia dintre urmatoarele facilitati (optiuni):

 • Homepage Academiadeconstructii;
 • Zona Continut www.academiadeconstructii.ro;
 • Termeni si conditii;
 • Politici de confidentialitate;
 • Zona concurs www.simulator.academiadeconstructii.ro;
 • Cum se joaca;
 • Regulament;
 • Premii;
 • Parteneri;
 • Finante
 • Proiecte;
 • Tutoriale.

(3) Pentru detalii se va accesa oricare dintre optiunile pe care Site-ul le ofera Utilizatorilor.


4.2. CONDITII GENERALE PRIVIND UTILIZAREA SITE-ULUI


(1) Site-ul este disponibil si va putea fi vizitat/utilizat in conformitate cu scopul declarat, cu respectarea tuturor Conditiilor si Termenilor si in conformitate cu termenii specifici indicati in Sectiunea 6 (“Drepturi de proprietate intelectuala”) de mai jos.


(2) Accesul catre Aplicatie poate fi restrictionat sau suspendat oricand, fara o instiintare prealabila, inclusiv din motive de securitate ori pe parcursul executiei unei sesiuni de mentenanta.


(3) Termenii si Conditiile prevazute prin prezentul sunt aplicabile in totalitate, permanent si in mod neconditionat oricarui Utilizator al Site-ului.


(4) Titularul Site-ului acorda Utilizatorilor dreptul de accesare si utilizare a Site-ului numai in conformitate cu Termenii si Conditiile expuse prin prezentul.


4.3. LEGATURI CATRE ALTE SITE-URI


Prin aceste Conditii si Termeni, Utilizatorii sunt informati ca, prin modul in care Aplicatia este conceputa si avand in vedere destinatia acesteia, Site-ul contine link-uri sau orice legaturi ce fac trimitere ori directioneaza catre alte site-uri apartind unor terti (precum Partenerii) si, prin urmare, acestea nu sunt detinute ori administrate de catre Titularul Site-ului si asupra carora Titularul nu detine vreun drept sau un control. Ca atare, Titularul Site-ului nu isi asuma nicio raspundere cu privire la continutul acestor site-uri si prin urmare, Utilizatorii acestor altor site-uri, catre care link-urile continute in Site fac trimitere ori directioneaza, inteleg sa nu faca raspunzator pe Titularul Site-ului pentru orice consecinta sau efect generat prin acesarea / utilizarea respectivelor site-uri de catre Utilizatori.


4.4. MATERIALE APARTINAND TITULARULUI SITE-ULUI SAU APARTINAND UNOR TERTI.


(1) Continutul integrat in Site, respectiv materialele de orice natura (inclusiv sub forma de text si/sau imagini si indiferent daca acestea reprezinta sau nu marci, logo-uri sau alte insemne grafice) pe care Site-ul le contine, poate fi folosit de catre Utilizatori cu respectarea conditiilor prevazute in cadrul Sectiunii 5 (“Drepturi de proprietate intelectuala”) de mai jos si numai cu respectarea tuturor Conditiilor si Termenilor de utilizare a Site-ului si/sau, dupa caz, cu respectarea conditiilor si termenilor specifici privind accesarea si utilizarea site-urilor apartinand tertilor si care link-uri prezentate in Site directioneaza ori fac trimitere. Astfel de Materiale nu pot fi folosite de catre Utilizatori in scop publicitar sau in alt scop comercial si nici in orice alt scop sau modalitate prohibita de lege sau care au putea avea drept urmare incalcarea unui drept sau interes legitim al unui tert ori ar putea prejudicia in irce mod un tert. Ca atare, orice Continut integrat in Aplicatie va putea fi utilizat exclusiv in scop de informare si/sau in vederea implicarii Utilizatorilor in activitatile pe care Aplicatia le propune sau le promoveaza.


(2) Intrucat Aplicatia contine referiri sau prezinta explicit produse, servicii, marci, logo-uri sau insemne grafice apartinand, dupa caz, Titularului, Asociatului si/sau Partenerilor, Utilizatorii iau la cunostinta faptul ca prin intermediul Aplicatiei se pot realiza operatiuni de promovare.5.2. PROTECTIA DATELOR PERSONALE


Societatea respecta in conformitate cu dispoziţiile Regulamentului European (GDPR) 2016/679 , drepturile persoanelor înregistrate, în calitate de persoane vizate, respectiv:


1. Dreptul la informare si dreptul de acces, dreptul de a obţine de la Societate, la cerere şi în mod gratuit, confirmarea faptului că datele care o privesc sunt sau nu prelucrate de Societate;


2. Dreptul la rectificare- Persoana vizată are dreptul de a obţine de la Societate, fără întârzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personale inexacte care o privesc. Ţinându-se seama de scopurile în care au fost prelucrate datele, persoana vizată are dreptul de a obţine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaraţii suplimentare;


3. Dreptul la ştergerea datelor- Dreptul la ştergerea datelor ("dreptul de a fi uitat")-Persoana vizată are dreptul de a obţine din partea Societatii ştergerea datelor cu caracter personal care o privesc, fără întârzieri nejustificate, iar operatorul are obligaţia de a şterge datele cu caracter personal fără întârzieri nejustificate în cazul în care se aplică unul dintre următoarele motive:

 1. datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
 2. persoana vizată îşi retrage consimţământul pe baza căruia are loc prelucrarea, în conformitate cu articolul 6 alineatul (1) litera (a) sau cu articolul 9 alineatul (2) litera (a), şi nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
 3. persoana vizată se opune prelucrării în temeiul articolului 21 alineatul (1) şi nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce priveşte prelucrarea sau persoana vizată se opune prelucrării în temeiul articolului 21 alineatul (2);
 4. datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
 5. datele cu caracter personal trebuie şterse pentru respectarea unei obligaţii legale care revine operatorului în temeiul dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenţa căruia se află operatorul;
 6. datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societăţii informaţionale menţionate la articolul 8 alineatul (1).

(2) În cazul în care operatorul a făcut publice datele cu caracter personal şi este obligat, în temeiul alineatului (1), să le şteargă, operatorul, ţinând seama de tehnologia disponibilă şi de costul implementării, ia măsuri rezonabile, inclusiv măsuri tehnice, pentru a informa operatorii care prelucrează datele cu caracter personal că persoana vizată a solicitat ştergerea de către aceşti operatori a oricăror linkuri către datele respective sau a oricăror copii sau reproduceri ale acestor date cu caracter personal.


(3) Alineatele (1) şi (2) nu se aplică în măsura în care prelucrarea este necesară:

 1. pentru exercitarea dreptului la liberă exprimare şi la informare;
 2. pentru respectarea unei obligaţii legale care prevede prelucrarea în temeiul dreptului Uniunii sau al dreptului intern care se aplică operatorului sau pentru îndeplinirea unei sarcini executate în interes public sau în cadrul exercitării unei autorităţi oficiale cu care este învestit operatorul;
 3. din motive de interes public în domeniul sănătăţii publice, în conformitate cu articolul 9 alineatul (2) literele (h) şi (i) şi cu articolul 9 alineatul (3);
 4. în scopuri de arhivare în interes public, în scopuri de cercetare ştiinţifică sau istorică ori în scopuri statistice, în conformitate cu articolul 89 alineatul (1), în măsura în care dreptul menţionat la alineatul (1) este susceptibil să facă imposibilă sau să afecteze în mod grav realizarea obiectivelorprelucrării respective; sau
 5. pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanţă;

4. Dreptul de opoziţie- dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate şi legitime, ca datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepţia cazurilor în care există dispoziţii legale contrare;


5. Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale-orice persoana are dreptul de a cere si de a obtine:

a) retragerea sau anularea oricărei decizii care produce efecte juridice în privinţa sa, adoptată exclusiv pe baza unei prelucrări de date cu caracter personal, efectuată prin mijloace automate, destinată să evalueze unele aspecte ale personalităţii sale, precum competenţa profesională, credibilitatea, comportamentul său ori alte asemenea aspecte;

b) reevaluarea oricărei alte decizii luate în privinţa sa, care o afectează în mod

semnificativ, dacă decizia a fost adoptată exclusiv pe baza unei prelucrări de date care întruneşte condiţiile prevăzute la lit. a);


6. Dreptul la restricţionarea prelucrării- (1) Persoana vizată are dreptul de a obţine din partea Societăţii restricţionarea prelucrării în cazul în care se aplică unul din următoarele cazuri:

a) persoana vizată contestă exactitatea datelor, pentru o perioadă care îi permite

operatorului să verifice exactitatea datelor;

b) prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ştergerii datelor cu caracter

personal, solicitând în schimb restricţionarea utilizării lor;

c) operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanţă; sau

d) persoana vizată s-a opus prelucrării în conformitate cu articolul 21 alineatul (1), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.


(2) În cazul în care prelucrarea a fost restricţionată în temeiul alineatului (1), astfel de date cu caracter personal pot, cu excepţia stocării, să fie prelucrate numai cu consimţământul persoanei vizate sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanţă sau pentru protecţia drepturilor unei alte persoane fizice sau juridice sau din motive de interes public important al Uniunii sau al unui stat membru.


(3) O persoană vizată care a obţinut restricţionarea prelucrării în temeiul alineatului (1)

este informată de către operator înainte de ridicarea restricţiei de prelucrare;


7. Dreptul la portabilitatea datelor- Persoana vizată are dreptul de a primi datele cu caracter personal care o privesc şi pe care le-a furnizat operatorului într-un format structurat, utilizat în mod curent şi care poate fi citit automat şi are dreptul de a transmite aceste date altui operator, fără obstacole din partea operatorului căruia i-au fost furnizate datele cu caracter personal, în cazul în care:

a) prelucrarea se bazează pe consimţământ în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera

(a) sau al articolului 9 alineatul (2) litera (a) sau pe un contract în temeiul articolului 6

alineatul (1) litera (b);

b) prelucrarea este efectuată prin mijloace automate.6. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA


(1) Orice date si informatii, precum si orice alte materiale incluse in Continutul pe care Site-ul il contine, indiferent de forma ori continutul acestora si fara a se limita la texte scrise, imagini, audio, video sau audio-video, logo-uri, marci, insemne grafice, sloganuri, sunt proprietatea exclusiva a Titularului Site-ului sau, dupa caz, acesta detine din partea tertilor acordurile necesare privind utilizarea legala a acestor materiale sau, dupa cum este aplicabil, sunt proprietatea Asociatului sau a Partenerilor.


(2) Niciun material asupra caruia Titularul Site-ului, Asociatul sau oricare dintre Prteneri detine drepturi de utilizare in orice scop nu poate fi folosit in scop publicitar, in scopuri comercial sau alte scopuri ilegale de catre Utilizatori si nici nu poate fi copiat, mutiplicat, distribuit, reprodus, facut public, in orice mod, fara consintamantul prealabil scris al Titularului Site-ului sau, dupa cum este aplicabil, fara consimtamantul scris prealabil al Asociatului sau al Partnerilor.


(3) Continutul Site-ului este furnizat si poate fi utilizat, in tot sau in parte, exclusiv in scop personal (respectiv, obtinere de informatii pe care Site-ul le ofera) si/sau in legatura cu inscrierea si participarea Utilizatorilor la activitatile pe care Site-ul le propune si/sau promoveaza.7. RASPUNDERI. NEASUMAREA RESPONSABILITATII.


(1) Utilizatorii sunt de acord sa il apere si sa il despagubeaca integral pe Titularul Site-ului cu privire la orice sanctiune, pretentie, despagubire, daune, pierderi, cheltuieli si alte asemenea ce ar putea decurge din incalcarea de catre Utilizatori a oricaruia dintre prevederile pe care prezentul document (“Termenii si Conditii de utilizare a Site-ului”) le contine.


(2) Titularul Site-ului nu isi asuma niciun fel de raspundere cu privire la orice erori sau disfunctionalitati ale programelor de calculator utilizabile in legatura cu accesarea / utilizarea Site-ului si nu poate fi facut raspunzator pentru erori intervenite in legatura cu expedierea / receptia mesajelor de tip e-mail.


(3) Accesarea / vizitarea / utilizarea acestui Site se va efectua de catre vizitatori / utilizatori pe propria raspundere si pe propriul risc al acestora. Titularul Site-ului, Asociatul, afiliatii oricaruia dintre acestia, Partenerii, precum si orice director, angajat, colaborator si/sau partener al Titularului, Asociatului sau al unui Partener, implicati direct ori indirect in conceperea, dezvoltarea, modificarea, actualizarea si intretinerea Site-ului nu poate fi facut raspunzator prentru niciun prejudiciu direct sau indirect, paguba ori dauna directa sau colaterala generata de accesarea / utilizarea Site-ului.


(4) Intregul continut pe care Site-ul il contine, respective informatiile (incluzand dar fara limitare la texte, imagini, marci, insemne grafice, logo-uri, material informative si/sau publicitare) sunt furnizate “ca atare” si “conform datelor disponibile”. Titularul, Asociatul, Partenerii, afiliatii acestora, proprietarii, licentiatorii oric concesionarii marcilor / logo-urilor expuse declara ca, in conformitate cu legea, ni isi asuma nicio raspundere pentru continut si nu ofera garatii de nicium fel, explicite sau implicite, inclusiv garantii de comercializare, intrebuintare sau recomandare, pentru Continutul Site-ului sau un continut generat de Utilizator.


(5) Nici Titularul, nici Asociatul, nici unul dintre Parteneri, nici afiliatii acestora si nici proprietarii, licentiatorii sau concesionarii marcilor, logo-urilor sau insemnelor grafice prezentate, nu ofera garantii si nu declara ca: (i) Site-ul va indeplini toate cerintele; (ii) Site-ul nu va fi interrupt, la timp, in conditii de siguranta sau fara erori; sau (iii) rezultatele ce pot fi obtinute in urma utilizarii Site-ului (si deci, in urma interactionarii cu Aplicatia) sau orice informatii sau materiale pe care Site-ul le contine vor fi corecte, complete, precise, de incredere sau ca vor indeplini cerintele Utilizatorilor.


(6) Nici Titularul, nici Asociatul, nici unul dintre Parteneri, nici afiliatii acestora si nici proprietarii, licentiatorii sau concesionarii marcilor, logo-urilor sau insemnelor grafice prezentate, nu isi asuma raspunderea pentru nefunctionalitati, intreruperi sau omisii ale internetului, ale retelei sau ale serviciilor de gazduire si nu ofera nicio garantie cu priivre la faptul ca Site-ul sau serviciile care fac disponibila functionarea Aplicatiei ori comunicarile electronice receptionate / expediate pirn intermediul Site-ului sun lipsite de virusi sau alte elemente daunatoare care pot provova diverse disfunctionalitati.


(7) Orice pare a continutului diponibi pe Site, respectiv orice material (indifferent de natura ori destinatia acestuia) descarcat, consultat sau obtinut sub orice forma si in orice mod de catre Utilizatori se va face pe propriul risc al acestora. Prin urmare, Utilizatorii or fi singurii respunsabili pentru orice dauna sau disfunctionalitate sistemului propriilor calculatoare sau pentru orice pierdere de date care ar rezulta din din accesarea ori descrcarea oricarui material.

Acest site utilizează Cookie-uri și Google Analytics. Acestea sunt necesare pentru utilizarea site-ului si pentru a furniza vizitatorilor o experienta completa de navigare. Pentru mai multe detalii despre cookie-urile utilizate și despre cum pot fi acestea dezactivate din cadrul meniului Setari, vă rugăm să accesați Politica privind Cookie-urile si Politica de confidentialitate actualizata.
Nu sunt de acord